Огледала / Извън огледало за обратно виждане

Функцията на огледалата за обратно виждане е да се предостави информация на водача серия от друго недостижим чрез директен изглед. Въпреки, че това е и задължение на огледалото, полезността на последното е по-скоро относително, тъй като видимостта отвътре може да бъде блокиран от товари.

Това също е важно, че боравенето с огледала, за да промените изгледа може да се извърши бързо и безопасно. Друг много важен фактор е необходимостта от премахване на слепи петна. За тази цел, в днешно време, ние предпочитаме използването на вдлъбнати огледала, които предлагат по-широк поглед от другите видове.

Като цяло, обаче, те използват два вида огледала. С цел разширяване на зрителното поле, най-отдалечените райони на огледалата за обратно виждане са снабдени с извити стъкла, а тези по вътрешния оставащия конвенционален. Във всеки случай, огледалата също са на разположение с напълно изпъкнали повърхности. В допълнение, по-стари модели все още могат да бъдат адаптирани, премахване на закупуването на нов огледало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *