Буталата на цилиндрите имат функцията на „гонят“ различни материали

В спирачната система, входните цилиндрите и съединител и волан команда помощ са в днешно време използват хидравлично. Това, което ги отличава от другите подобни бутилки е само името на спирачката главния спирачен цилиндър и роби цилиндър. Както вече споменахме, се изискват такива устройства и в други системи. За да се постигнат необходимите резултати, а именно, увеличаването на силата на действие, двата цилиндъра имат общ знаменател. Основната сила се получава от действието на водача и може да бъде цел на СПЕЦИАЛНО педал или завъртане на волана.

Тя е слаба сила, която, преди да стигнат до входа цилиндъра, трябва да се увеличи в рамките на спирачната система с помощта на усилвателя на спирачките. Елементите, необходими за тази цел, са на хидравличното масло и маркуч. В този момент, в сила е все още слаб и действа върху буталото, че отблъсква маслото. Размерът на масло, което може да се избута зависи от повърхността на буталото. Впоследствие, маслото влиза управляващия цилиндър, когато установи, бутало, оборудван с по-голяма повърхност. Тази повърхност може да прокара по-голямо количество масло и, следователно, да се увеличи вход сила. Това е една от характеристиките на хидравличната система. Трябва да се изчисли за всеки отделен случай колко голям трябва да е на повърхността на буталото, за да предизвика желания ефект. Това означава, че чрез инсталиране на турбокомпресора, ние също трябва да направите промяна в хидравличната система. Правилното функциониране на хидравличната система зависи до голяма степен от размера и нивото на маслото чистота.

За да проверите състоянието, просто внимателно да проучи специален прозрачен резервоар. Ако течността вътре е тъмно, маслото е замърсено и хидравличния филтър не може да е достатъчно чиста. В този случай, смяна на маслото и да се замени филтъра е наложително. Ако търсите парчета от качествени части посетете нашия онлайн магазин, където ще намерите всичко необходимо: тест-лентички, напречна кормилно управление, обтегачите на коланите, коли страна на тялото и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *