Разбърква се в трикото: Модерни якета и пуловери

Най-уютно и комфортно тенденцията на есен 2017 – е трикотажен плат, по-специално – плетени пуловери и модни пуловери. Лудостта за дизайнер трикотаж и всички видове продукти от него през този сезон вече се отразяват stritstayl-хроники и модни стрелби в лъскавите списания.

Текущ сезон ни дава голям асортимент от различни модни якета – есен 2017 е щедър на разнообразието и свободата на избора. Качество и красив трикотаж може да не е много. Това е луксозен, практичен и гъвкав материал, който може да задоволи техните собственици всеки сезон.

Трикотажни рокли, обемни пуловери, вълнени сака и топло поло – всички от които са елементи от падането на основата на гардероба, а оттам и на абсолютно задължително-hevom. Доплащане с нещо чисто нови всички обичайни неща могат да се през цялата плетени костюми, обемни рокли и дълги плетени палто, което, между другото, също е често блеснаха на есенно-зимните подиумите на.

Трикотажни неща могат да бъдат намерени в най-новите колекции на дизайнерски марки като Kenzo, Алберта Ферети, Stella McCartney, Акне Studios, Селин и много други реномирани марки.

Поставете залог на класическите и ярки цветове, които ще се впишат в която гардероб и ще отговарят на всеки стил. Модни блузи и пуловери, през есента на 2017 г. могат да бъдат считани обширни и гъсти продукти с дълъг ръкав. Също така от значение винаги са плетени пуловери с поло яка и рокля в стегнат: те са лесно да се адаптира към есента на времето и нещата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *