Панталони и дънки

Нека започнем с класическите модели на директно рязане, без които бизнес гардероба не прави. Според правилата тези панталони седят високо, точно под пъпа и уверено затварят бедрата. Широчината в колана трябва да е такава, че панталоните да не падат без колан, но същевременно да им се позволява да вмъкват два пръста вътре. Широчината в бедрата е достатъчна, за да не падне джобовете и хълбоците не изглеждат подходящи.

Не бъдете мързеливи, за да изпробвате панталоните в движение – ходете през тях, опитайте се да седнате и да се изправите. Най-малкият дискомфорт при тези манипулации означава, че е по-добре да опитате с друг размер или друг модел.

В класическата дължина предните панталони образуват плътно гънка върху обувката. Отзад те покриват петата поне наполовина, но не стигат до подметката. Когато ходят, тези панталони се издигат, но не са достатъчни, за да видят чорапите.

Ако стилът е по-тесен, панталоните може да са по-къси. В „европейската“ дължина те покриват само самия връх на обувката, а шнурът остава в очите.

Ако панталоните седят добре, но големи по дължина или ширина, може спокойно да ги носите на шивача – тази дреха е лесно да се поберат, и може да бъде съкратен, а и Sause.

Неформалните кина, както и класическите, трябва да седят уверено върху вас без колан, но да оставят свободно място за маневри. По този начин кацането на тях по-ниско и нарязано – по-тесен.

Правилно избраните киносци седят на крака, не ги монтират и не възпрепятстват движенията при ходене. Когато кляканите могат леко да изпъкват джобовете, но това не означава, че панталоните не са с размер. Но ако в близост до мундщука има „бръчки“ и бръчки, тогава продуктът не ви е достатъчен.

На дължина, стеснените киносци достигат до глезените. И по-дългите панталони се съкращават с помощта на шарнир.

Дънки, в зависимост от стила, са на различна височина на лентата, но винаги трябва да седне в нея плътно – „правило на два пръста“ не работи тук. Деним лесно се простира, така че скоро приземяването ще бъде удобно.

За разлика от памучни панталони, дънки (и тесни, и прави) да седят по-добре, ако има дължина склад и слизаше по лесен „хармоника“. И късите крака изглеждат добре, само ако са обърнати с главата надолу.

Задните джобове на пластира в мъжките дънки не оказват влияние върху кацането, колкото в женските дънки. Но ако те са с клапани и са засадени ниско, това дава обем в областта на седалището. Помислете дали имате нужда от такъв ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *