Модерни балетни модели в новия сезон

Много дизайнери се връщат към традиционната форма на балет, т.е. за модели за практикуване на танци. От костюма на балерините в съвременната мода идваха модели с тънки връзки, покриващи глезените. Такива продукти могат да бъдат намерени в колекциите на марките Aquazzura, ISABEL MARANT и Miu Miu. В същото време дизайнерите на ISABEL MARANT комбинират класиката с елементи на стим-пънк и авангард. Другите две марки се опитват да се придържат към високите стандарти на модата, затова експериментират главно с цветове. Можете да носите такива балетни обувки с:

тесни поли на дължина на midi и рокли;
Луксозни поли с шифон декор в стила на 70-те;
рокли в пода;
гащеризони, изработени от меки въздушни тъкани;
сарафини, корсет и шорти в стила на 40-те.

Лодки с остри чорапи

Модерни балетни модели в новия сезон

Модели с остри чорапи – това е класика, която почти не излиза от модните подиуми. Балерините-лодки съвпадат идеално с почти всяко облекло. Но особено те изглеждат с тесни панталони, поли и модни рокли от основни нюанси. Дизайнерите на марката LUCIANO PADOVAN предлагат стилни лакирани лодки с ниска скорост. Основната характеристика на модела е завършването под кожата на змията.

По-проста версия може да се намери в колекцията от TOD’S. Има много лодки, изработени от стилен велур. Моделите в стила на 70-те са в линията на обувките от LEONARDO PRINCIPI и удобни спортни опции – в колекцията Vitacci.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *