Следователно, следи от изкривявания и драскотини намаляват

Друго важно предимство е, че сериозността на нараняванията, претърпени от пешеходци и велосипедисти, в резултат на сблъсъци е намалял значително. Инженерите са наблюдавали всички тези предимства и са намерили добро решение за „гмуркане“ броня вътре в тялото, което ги прави практически невидими.

Повреждането на бронята изисква промяна на панела под радиаторната решетка и регистрационния номер. Имаше много малко модели, които предлагат възможността за сваляне на бронята, без да оставят следи от панела. Обикновено това предполага необходимостта от боядисване на района.

Повече за малки инциденти не застрашават целостта на бронята, както стачка сила се разпределя по цялата му повърхност. Освен това ансамбълът е много прост.
Още по време на бронята е разбираемо как да се събере. Демонтажът е също толкова лесно и изисква само разхлабване на съответните винтове. В нашия онлайн магазин ще намерите всички части, които трябва, в това число: напречна посока джойстик, спойлер, отваряйки дръжката на вратата, подкрепят възглавница и т.н. на изключително изгодна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *