Ако изграждате стая за деца

Дори и децата, докато много млад, в дългосрочен план към всеки от тях иска да бъде на мястото, където брат или сестра не е толерантност. При планирането на пространството в детската стая това трябва да се вземе предвид предварително.

Диференциране на територията е много важно за децата, тъй като всеки един от тях иска да има ъгъл си в стаята, си пространство. Между другото, на конвенционалните разграничение стаи, подчертават подходящите елементи от дизайна, за да се избегне ненужното кавги брат и сестра, когато те живеят заедно в стаята за това.

Ако децата все още не са достатъчно стар, и те все още собствена територия не е важно, то е най-добре да се разделят на стаята в отделни функционални зони: зона на сън и почивка, зона игри, творчески зона (рисуване, моделиране, приложение).

Ако искате да създадете една стая за деца над 3 години, не забравяйте да проверите с тях това, което те биха искали тя да бъде, какви цветове да се използват и какви аксесоари за допълване на интериора. Това не означава, че трябва да се възпроизведе точно фантазии дизайн от детството, но някои неща трябва да бъдат сигурни, да се осъществи на практика. Така че децата ще бъдат по-комфортно пребиваващи в апартаментите си.

Опции за спане:

по стената;
перпендикулярно на стената;
в ъгъла на стаята.

Ако леглата са близо един до друг, те трябва да бъдат разделени на нощното шкафче, завеси, рафтове, екрани. Ако стаята е малка, по-добре е да поставите двуетажно легло. Това ще даде възможност да се освободи повече пространство в детската стая. Кой ще спи в горната или долната част е по-добре обсъден с момчетата предварително. Въпреки това, ако детето е много ниски тавани, тогава идеята с двуетажно легло е по-добре да откажете.

Зоните за спане и почивка трябва да бъдат равни по размер за децата, както и зона за игри и развлечения – една за две. Така че децата ще играят заедно и ще пораснат заедно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *