Модерните мъжки аксесоари подчертават стил

Основната роля при създаването на имиджа на човека се играе от стилни аксесоари, които успешно допълват бизнес костюм и ежедневни дрехи.
Аксесоарите за мъже подчертават състоянието и чувството за стил на човека.
Въпреки това, изборът трябва да бъде разгледан с отговорност, тъй като прекомерното използване на допълнителни детайли в изображението може да даде на човека репутация с липса на вкус. Друго важно значение е свързано с качеството и оригиналността на принадлежностите, тъй като тези индикатори могат да разкажат за настоящата позиция на собственика.

Основното правило при избора на мъжки аксесоари е, че те не трябва да бъдат много. Трябва да обърнете внимание и на уместността – не е желателно да носите ярки гривни, ако сте служител на сериозна организация.

А чанта-куфарче е може би един от първите модели на мъжки чанти. Но модерните модели вече не са подобни на портфейлите, които нашите предци носят. От приликите остана само подобна правоъгълна форма. Дръжката, скобите, вътрешните отделения, материалите и цветовете са доста разнообразни. Като малка чанта за пътуване действа като чанта. Класическият дизайн на този аксесоар е направен от платно с дълга каишка.
До този момент този модел на чанти се носят от всички представители на мъжки пол, вариращи от студенти до служители на фирми с не много тежък код на облеклото. Друг модел мъжки чанти се нарича „toute“ – модерна версия на портфейла. Такъв аксесоар изглежда смел, елегантен и донякъде неформален. Идеален за мъже, които оценяват комфорта и удобството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *